Upheads Golfturnering

You are currently viewing Upheads Golfturnering
Stavanger Golfklubb

Forrige uke arrangerte vi i Upheads golfturnering på nydelige Stavanger Golfklubb som viste seg fra sin beste side i strålende sol.

Det ble en hyggelig dag med ca. 50 deltagere og tilbakemeldingene i etterkant har vært svært positive. I disse koronatider var det gøy å endelig kunne arrangere en kundeaktivitet der vi med enkle grep som å holde avstand kunne opprettholde smittevernretningslinjene.

Upheads Golfturnering
Upheads Golfturnering

 

Deltagere ble delt inn i lag for å spille «Texas Scramble». Det ble en jevn og spennende konkurranse der vinnerlaget bestod av:

  • Katarina Higson, Actionball
  • Tor Magne Lode, Wellconnection
  • Tommy Bergersen, TBE Bemanning
  • Jorunn Barkved, Lyse Energisalg
Vinnere Texas Scramble
Vinnere Texas Scramble

 

I tillegg hadde vi sammen med våre sponsorer Altibox og HP individuelle konkurranser på ulike hull. Bjørnar Ous fra Branncon stakk av med «Closest To Pin» konkurransen på hull 10 og fikk med seg 10 stk HP golfballer.

Bjørnar Ous, Branncon
Bjørnar Ous, Branncon

 

Håkon Rugland vant «Most Accurate Drive” på hull 9 og Kåre Idsøe vant «Closest To Pin» på hull 9 og begge ble premiert med en Apple TV levert av Altibox.

Closest To Pin
Closest To Pin

 

I tillegg kom NADG (Norwegian Aviation & Defense Group) med en bonus premie der vinneren fikk ikke mindre enn et «gavekort» på en helikoptertur.

NADG

 

Vi takker alle deltakere, Stavanger Golfklubb, HP, Altibox og NADG som gjorde dette til en flott dag på golfbanen.