Upheads kjøper IT-selskap på Østlandet

You are currently viewing Upheads kjøper IT-selskap på Østlandet
Upheads kjøper IT-selskap på Østlandet

I dag har vi gjennomført en virksomhetsoverføring av kunder og ansatte i IKT Partner 24 AS til Upheads AS. 

Oppkjøpet er et viktig steg for å styrke vår virksomhet og forbedre vår posisjon som en ledende leverandør av IT-tjenester til bedrifter i Norge. Det vil tilrettelegge for flere kunder i alle kommunene i Oslo, Viken, og Vestfold og Telemark. I tillegg til denne virksomhetsoverføringen har vi opprettet nytt avdelingskontor i Stokke ved Oslofjorden.

Virksomhetsoverføringen er gjeldende fra 1. juni 2021.

Store synergier 

 Vi ser frem til å bli del av en større organisasjon som kan levere mer komplette løsninger for bedrifter i SMB segmentet. Flere av våre kompetente ressurser blir med på den videre reisen og vi vil ivareta både eksisterende og nye kunder. Upheads har, slik som IKT Partner 24, fokus på kundeservice, hvor kundene skal oppleve en rask og personlig kundekontakt.” Dette er en av de største synergiene vi tar med oss videre, uttaler Lars Edvinsen, Styreleder i IKT Partner 24 AS.

 Vi tror på en spennende fremtid hvor vi vil være en alternativ leverandør for bedriftene på Østlandet, sier Bjørg Tomlin, Adm. direktør i Upheads AS.

Kvalitet, trygghet og innovasjon 

Upheads er en totalleverandør og kan hjelpe bedrifter med ulike skytjenester, sikkerhetstjenester og systemutvikling/ digitalisering.

 Gjennom virksomhetsoverføringen fra IKT Partner 24 vil vi øke vår satsning på Østlandet. Sammen er vi store nok til å tilby kvalitet og trygghet for kundene – samtidig som vi skal være innovative og enkle å handle med, avslutter Tomlin.