Digitalisering

Vi gir råd og implementerer digitale løsninger

Microsoft PowerApps

PowerApps er en løsning med apper, tjenester, koblinger og dataplattform som tilbyr et miljø for rask programutvikling for bygging av tilpassede apper for forretningsbehovene dine.

Med apper som er bygd ved hjelp av PowerApps, får du rikholdige forretningslogikk- og arbeidsflytfunksjoner der manuelle forretningsprosesser omdannes til digitale, automatiserte prosesser. Dessuten har apper som er bygd ved hjelp av PowerApps, en responsiv utforming og kan kjøre sømløst i nettleser eller på mobile enheter (telefon eller nettbrett). PowerApps «demokratiserer» byggingen av egendefinerte forretningsapper ved å gjøre det mulig for brukere å bygge funksjonsrike, egendefinerte forretningsapper uten å skrive kode.

PowerApps tilbyr også en utvidbar plattform hvor profesjonelle utviklere kan programmatisk samhandle med dataene og metadataene, bruke forretningslogikk, opprette egendefinerte koblinger og integrere dem med eksterne data.


Hva er Microsoft PowerApps

PowerApps er en løsning med apper, tjenester, koblinger og en dataplattform der apper tilpasset den enkeltes forretningsbehov kan bygges og utvikles. Ved hjelp av PowerApps kan du raskt bygge egendefinerte forretningsapper som kobles til forretningsdata lagret enten i den underliggende dataplattformen (Common Data Service) eller i ulike nettbaserte og lokale datakilder (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server og så videre).

KONTAKT OSS

Telefon: 51 22 70 00
E-post: salg@upheads.no