Serverløsninger

Vi i Upheads har god erfaring og kompetanse i å drifte, overvåke og implementere serverløsninger lokalt eller i vår egen Private Cloud eller Azure.

Microsoft Azure

DEN MEST PÅLITELIGE SKYEN

Bygg appene dine slik du selv ønsker
Med Microsoft Azure kan du bygge appene dine slik du selv ønsker. Du kan bruke verktøy og teknologi med åpen kilde som du allerede kjenner til, ettersom Microsoft Azure støtter et stort utvalg operativsystemer, programmeringsspråk, rammeverk, databaser og enheter.

Kople sammen lokale apper og data
Azure tilbyr hybrid konsekvens overalt: I programutvikling, administrasjon og sikkerhet, identitetsbehandling og på tvers av dataplattformene. En pålitelig sky i Norge. Azure er anerkjent som den mest pålitelige skyen for amerikanske myndighetsorganer. Stol på denne skyen som tilbyr den mest omfattende dekningen av forskriftssamsvar med til sammen 50 samsvarstilbud.

Beskytt bedriften med en pålitelig sky
Nitti prosent av Fortune 500-selskapene har tillit til Microsoft-skyen. Det kan du også ha. Azure bidrar til å beskytte ressursene dine gjennom en streng metodologi og fokus på sikkerhet, personvern, forskriftssamsvar og gjennomsiktighet. Global skalering i lokale områder. Azure tilbyr flere land og områder enn noen annen leverandør, noe som utvider ditt lokale nedslagsfelt. Tjenesten kjører på et verdensomspennende nettverk av Microsoft-administrerte datasentre i 40 kunngjorte områder.

Påviser og beskytter mot trusler
Med Azure Security Center får du en samlet oversikt over alle Azure-ressursene dine og hjelp til å forhindre, påvise og reagere på trusler.

Utvid skyen lokalt
Med Azure Stack kan du utvide Azure til datasenteret ditt og bygge innovative hybridapper på tvers av skyen og lokalt. Bruk samme API-er, DevOps-, portal- og Marketplace-innhold.Azure i Norge

Det finnes mange løsninger i Azure og mange ønsker en kombinasjon med lagring i Norge. Da er Azure Stack løsningen. Du kan lagre dataene i Norge og få beskyttelse av Norsk lovverk - Hybid Cloud - det beste fra globale og lokale skyløsninger.

Fleksibilitet med Azure Stack
Bare Azure Stack gir deg muligheten til å levere Azure-tjenester fra lokale datasenter samtidig som du balanserer mellom rett mengde fleksibilitet og kontroll – for virkelig konsistente hybride skydistribusjoner.

Utvalgte CSP-partnere kan kjøre Azure i Norge
Upheads er Cloud Solution Partner Tier-1 og Cloud OS Network (COSN) godkjente av Microsoft. Vi har kjørt Azure (Azure Stack) i Norge siden lanseringen av Technical Preview. Microsoft Cloud Solution Partner. Dokumentert kompetanse er svært viktig i en stadig mer globalisert IT-verden. Vi er sertifisert og godkjent av Microsoft, noe som gir trygghet og tillit.

Private Cloud med Azure
Private Cloud er reservert deg som utelukkende ønsker å omgi deg med fordelene av trygge og gode løsninger. Alt det andre ordner vi i Upheads med et smil.

Alle data lagres i Norge
Upheads leverer en norsk Microsoft Azure fra eget datasenter gjerne i kombinasjon med en hybrid løsning sammen med Microsoft Azure. Azure Stack blir den "Norske skyen" som gir tryggheten du trenger med et datasenter lokalisert i Norge. Alle data er lagret i Norge og det garanterer en optimalt løsning som er underlagt norsk lovgivning.


Hva er Microsoft Azure

Microsoft Azure (Azure) er et omfattende sett med skytjenester som utviklere og IT-medarbeidere kan bruke til å bygge, distribuere og administrere applikasjoner og tjenester igjennom Microsofts globale nettverk av datasentre.

KONTAKT OSS

Telefon: 51 22 70 00
E-post: salg@upheads.no