Serverløsninger

Vi i Upheads har god erfaring og kompetanse i å drifte, overvåke og implementere serverløsninger lokalt eller i vår egen Private Cloud eller Azure.

Lokal server

DER DET SKJER NÅR DET SKJER-

Alltid på plass!

Vi leverer IT-løsninger der alt av servere og IT-utstyr er plassert der du og din bedrift holder til – i eget hus. Onsite gir deg øyeblikkelig assistanse og oppfølging når du trenger det eller til avtalte tider. Det kan være noen timer hver tirsdag eller hele torsdagen fast gjennom året – eller øyeblikkelig bistand natt til onsdag i påskeferien, dersom serveren skulle finne på å knekke sammen akkurat da. Sammen finner vi den løsningen som passer dine behov og ambisjoner best.

Viktig å tenke på:
Feil valg av IT-løsninger har kostet mange dyrt både i tid og penger, derfor må du alltid be om dokumentert kompetanse fra din IT-leverandør. Alle våre konsulenter er sertifiserte og virksomheten vår er både Microsoft Gold Partner og Apple Professional.






Hva er Lokal server

En server (også kjent som en tjener) er en fysisk maskin som tilbyr («serverer») en eller flere programmer til andre datamaskiner (klienter) over et datanettverk. Med lokal server menes en server som fysisk er plassert i virksomhetens lokaler.

KONTAKT OSS

Telefon: 51 22 70 00
E-post: salg@upheads.no