Velkommen til et uformelt treffpunkt for daglig leder, IT-ansvarlige og sikkerhetsinteresserte. Vi inviterer til et par timer med matnyttige foredrag, quiz og annet påfyll for både hode og mage. Her får du blant annet høre om hvordan man kan rapportere til styret om sikkerhet og hva politiet ser av sikkerhetsbrudd for tiden. 

Praktisk:

Dato: Torsdag 28. april, kl. 18:00 – ca. 21:00
Sted: På Kornet, Øvre Holmgate 8, 4006 Stavanger

Program:

18:00 Dørene åpner

Kvelden starter med en velkomst og lavterskel mingling

18:10 Velkommen!

Ved Bjørg Tomlin, Adm. Dir., Upheads

18:30 Sikkerhetsledelse

Hvordan få kontroll på IT-sikkerhet i egen organisasjon? Og hvordan rapporterer man egentlig til styret om sikkerhet? Ved Tommy Bjørnøy, Sikkerhetssjef, Upheads

18:50 Datakriminalitet – trusselbildet, trender og tiltak

Hva ser politiet av sikkerhetsbrudd for tiden? Når skal man politianmelde? Og hva skjer etterpå? Ved Kyrre Lindanger, Seniorrådgiver kriminalitetsforebygging i Sør-Vest politidistrikt

19:15 Mat, øl og prat

På kortnet serverer gatemat fra alle verdenshjørner. Prøv koreanske kyllingvinger, ørret med islandsk Wasabi eller italiensk Cima de rapa. Du velger om du vil ha vegansk mat eller alkoholfritt øl.

20:00 Pubquiz 

Vi kjører i gang en klassisk pubquiz med fine premier!

21:00 Avslutning

Offisielt program er ferdig, men de som vil kan bli på “På Kornet” for mer prat og god stemning. 

I samarbeid med:

hp-logo-white


Foredragsholdere:

Kyrre Lindanger, Politiet

Rådgiver/næringslivskontakt på Felles enhet for kriminalitetsforebygging i Sør-Vest politidistrikt, uteksaminert fra Politihøgskolen i 2000, har jobbet som etterforsker på Økonomigruppen ved Haugesund politistasjon og avsnittsleder ved Nordsjø/miljø-avsnittet i Haugesund, ordfører i Bokn kommune i perioden 2007-2015.

 

Tommy Bjørnøy, Upheads

Vår egen Sikkerhetssjef har overordnet ansvar for all IT-sikkerhet i Upheads. Med over 20 års fartstid innen IT-sikkerhet stiller han med solid erfaring på alle typer kunder og angrep. Han er også utdannet pedagog og har blant annet undervist i IT for Forsvaret høyskole.