Private Cloud

TRYGGERE OG MER EFFEKTIV

Server i skyen

Med server og backup i skyen får du en kostnadseffektiv, tilgjengelig og fleksibel IT-løsning med markedsledende oppetid og høyere sikkerhet. Alt av tilpassede tjenester, teknisk plattform, programmer og dokumenter oppdateres, driftes og lagres trygt.

IT-server hele døgnet

Serveren gir tilgang til et erfarent og kompetent miljø som er til for deg og dine IT-løsninger. Vi strekker oss til det ytterste, døgnet rundt, for å gi deg bedre service enn du forventer.

Størrelse etter behov

Du betaler bare for det du bruker, har alltid den nyeste teknologien tilgjengelig og kan når som helst skalere opp eller ned antall brukere av IT-løsningene og hente gevinsten øyeblikkelig.

Dedikerte resurser som tilhører virksomheten

Med server i skyen har du en egen server der alle dedikerte resurser og installasjoner tilhører bedriften.


HVORFOR VELGE PRIVATE CLOUD FRA UPHEADS

Trygg drift

Du trenger ikke tenke på egne it-fasiliteter lenger. Ingen bekymringer for om det er kaldt nok eller hvor serverrommet skal være. Ingen vedlikeholdskriser og backupen blir alltid tatt – og oppbevart trygt.

Kostnadseffektivt

Alt er skalerbart og du kan øke tilgjengelig datakraft når du trenger det. Du betaler per måned og slipper store og kapitalkrevende investeringer.

Alltid tilgang

Som en del av en større infrastruktur er du trygg på en helt annen måte. Redundant fiberring garanterer oppetid, generatorer ved bortfall av strøm, overvåkning 24 timer i døgnet, korrigering av mulige feil og forbedringer foretas fortløpende.

Alt lagres i Norge

Vi følger norsk lovgivning der alle dine data er trygt lagret i Norge. I tillegg er Upheads godkjent av Norsk Helsenett og Microsoft.