Microsoft Azure

Vi i Upheads har god erfaring og kompetanse i å drifte, overvåke og implementere serverløsninger lokalt eller i vår egen Private Cloud eller Azure.

Microsoft Azure

Microsoft Azure kan enklest beskrives som Microsoft`s egne datasenter med et stort antall produkter/tjenester som for eksempel Virtuelle Servere, backup-løsninger, Active Directory, App Services med mer.

Passer alle virksomheter

Azure har et stort antall tjenester og løsninger som passer de aller fleste virksomheter. Uavhengig av størrelse og lokasjon får din virksomhet samme SLA og tilgang til ressurser som store internasjonale konsern.

Viktig å tenke på

Azure er fremdeles nytt og ukjent for mange. Vi opplever at dette gjelder både potensielle kunder og leverandører i IT-bransjen. For å utnytte potensiale til Azure er det avgjørende med riktig kompetanse og erfaring. Vi har kunder som har flyttet hele sin IT-infrastruktur til Azure og kunder som kombinerer Azure tjenester med en “lokal” løsning. Hva som er mest hensiktsmessig avhenger av hvilke behov din virksomhet har.

Vi kan Azure

Vi har et dedikert Azure-Team som bistår med rådgivning, implementering, drift og administrasjon av Azure tjenester.

Solid erfaring

Microsoft Azure ble først lansert i USA februar 2010. Vi hadde våre første kunder på Azure allerede i 2013. I dag har vi et stort antall kunder som benytter seg av et bredt spekter av Azure tjenester.

Sertifisert kompetanse

Vi har konsulenter med Microsoft Azure AZ-104 Administrasjon, AZ-500 Sikkerhet, AZ-303 og AZ-304 Azure Solution Architect -sertifiseringer. 

Vi kan derfor bistå med kvalifisert kompetanse på administrasjon av ressurser i Azure Subscriptions, implementering og administrasjon av lagrings løsninger, utrulling av virtuelle maskiner, konfigurering av virtuelle nettverk og administrasjon av bruker rettigheter og tilganger.

Microsoft Gold Partner

Vi har status som Gold Partner på flere områder hos Microsoft. Gold Cloud Platform refererer til vår partnerstatus på Azure der Microsoft stiller krav til dokumentert kompetanse, kundereferanser, kundevolum både på antall og forbruk.

Vi har status som Gold Partner på flere områder hos Microsoft. Gold Cloud Platform refererer til vår partnerstatus på Azure der Microsoft stiller krav til dokumentert kompetanse, kundereferanser, kundevolum både på antall og forbruk.

Uforpliktende gjennomgang

Ønsker din virksomhet en oversikt over hvilke muligheter som finnes i Azure er det bare å ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang.

Vi tilpasser gjennomgang etter dine behov. Er du en daglig leder i en SMB bedrift som trenger en generell innføring eller en IT ansvarlig for en virksomhet som ønsker å implementere en tjeneste/løsning stiller vi opp for en Azure prat.

Varme og Bad

VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet.

VB er ledende på digitalisering av arbeidsprosesser og dokumentasjon i bygge bransjen. Dette skyldes i stor grad sitt egenutviklet kvalitetssystem VB Smart som ble lansert våren 2016.

VB2

Da vi lanserte VB Smart, fokuserte vi på å ha modulen for utførende rørlegger klar. Så bygde vi de andre modulene rundt. Hele hensikten har vært at utførende rørlegger skulle ha stor påvirkningskraft, og vi har arbeidet veldig tett med rørleggeren hele prosessen, sier Elise S. Ovedal.

VB Smart benytter seg av ulike tjenester og løsninger i Azure som vi i Upheads drifter, vedlikeholder og administrerer. Ved å benytte Azure får VB en svært driftssikker, fleksibel, og kostnadseffektiv løsning.

Azure gir oss en driftssikker løsning som sikrer at alle våre brukere har et stabilt og sikkert system. Upheads leverer produkter etter våre behov og setter seg inn i vår hverdag. De kommer med forslag på kontinuerlig forbedringer slik at vi følger med i tiden, sier Elise S. Ovedal.

Hvorfor velge Upheads

Tilgjengelighet og kjennskap

 • Du får tildelt en primær- og sekundærkonsulent, begge med inngående kjennskap til din IT-løsning.
 • Tilgjengelig Servicedesk fra kl 0700 – 2100 alle hverdager.
 • Vakttelefon tilgjengelig 24/7/365 ved behov.

Kvalitet og Sikkerhet

 • ISO 20000 sertifisert, som stiller høye krav til Service Management Best Practice.
 • ISO 27001 sertifisert som stiller krav til styringssystem for informasjonssikkerhet.
 • Kundeutviklingsprogram som sikrer at du henger med i den teknologiske utviklingen
 • Kvalitetssikrer våre tjenester, driftsmodell og kundereiser fra A til Å.
 • Vi har vært Norsk Helse Nett partner siden 2010, noe som stiller store kvalitets- og sikkerhetskrav til vårt datasenter.

Kompetanse

 • Alle våre konsulenter har sertifisert kompetanse.
 • Vi jobber kontinuerlig med interne kompetansehevingsprogrammer.
 • Microsoft Gold partner.
 • Godkjent lærebedrift