Å bruke Mac til å kjøre Windows 7 viste seg å være en fornøyelse etter faglig og kyndig veiledning og oppsett fra Upheads. Anbefales!

IT-sjef, Frode Lura, Allservice

 
Øster Hus Øster Hus

Øster Hus Gruppen er Rogalands største og ledende entreprenører innen boligutvikling. Proffe fra A til Ø! Tradisjonelt har Øster Hus bygget eneboliger på kundens egen tomt, men i dag dreier virksomheten seg i stadig større grad seg om utvikling av attraktive boligprosjekter rundt om i distriktet. Øster Hus er blant de som bygger flest boliger på Nord-Jæren. De har også et forhandlernett på vestlandet.
Les mer om referansen her

Bartectecnor Bartectechnor

Bartec Technor AS er en del av BARTEC Gruppen, en av verdens ledende løsningsleverandører av sikkerhetsteknologi. Selskapet ble etablert i 1983 i Stavanger og er en anerkjent produsent av utstyr og systemer for bruk i eksplosjonsfarlige områder og er klarert av mange av verdens fremste selskaper som en foretrukket leverandør. Selskapets viktigste kunder er kontraktører, systemintegratorer, oljeselskaper og OEM.
Les mer om referansen her

tsmg tsmg

TSMG, Tannlege Senteret Madlagården, tilbyr alle former for moderne tannbehandling under ett og samme tak. Hos oss er vi mest opptatt av det aller viktigste: Smilet ditt. Upheads er IT avdelingen hos TSMG. Vi sørger for at IT fungerer og at brukerne opplever en problemfri IT dag.
http://www.tsmg.no

Allservice Allservice

Allservice AS skal være en ledende attføringsbedrift i sin region. Bedriften skal være et attføringsfaglig og yrkesrettet kompetansesenter som foretrekkes av yrkeshemmede, NAV, nærings- og arbeidsliv. Upheads har et ansvar for IT hos Allservice. Leveransen omfatter ansvar for alle funksjoner innenfor IT og i praksis betyr dette ansvaret for at IT fungerer for alle ansatte, uavhengig av stilling, sted og hvilken type enhet den ansatt benytter.
http://www.allservice.no

Robotic Drilling Systems Robotic Drilling Systems RDS, Robotic Drilling Systems™, proudly presents the worlds strongest fully electric robot for the oil and gas industry. With a payload capacity of 1500kg at 3m reach the robot will be capable of handling most task done today by air-tugger, other lifting apparatus and/or rig personnel. Upheads has an overall responsibility of IT in RDS. IT in is characterized by a need for effective collaboration internally and externally, and of course the IT systems that are always available.
http://www.rds.no