Referanser

Her er noen av våre referanser

Referanser

Her er noen av våre referanserØSTERHUS GRUPPEN

Øster Hus Gruppen er Rogalands største og ledende entreprenører innen boligutvikling. Proffe fra A til Ø! Tradisjonelt har Øster Hus bygget eneboliger på kundens egen tomt, men i dag dreier virksomheten seg i stadig større grad seg om utvikling av attraktive boligprosjekter rundt om i distriktet. Øster Hus er blant de som bygger flest boliger på Nord-Jæren. De har også et forhandlernett på vestlandet.

«Vi har brukt Upheads som driftsleverandør i flere år. Når vi nå skulle over på ny plattform, vurderte vi flere løsninger. Lokal eller cloud? Vi fikk tilbud fra andre aktører, men Upheads sin cloud-løsning var den som kom best ut. Uken etter avtalen var signert var vi oppe på vår nye løsning, gammelt lokalt utstyr var ute av våre lokaler og vi kunne fortsette som før. Vi opplever løsningen som driftssikker, rask og tilfredstillende til våre høye krav om fleksibilitet og oppetid. At vår IT-plattform i dag er ute av huset merkes ikke i den daglige driften»

Magne Fjetland -  Øster Hus Gruppen

www.oh-gruppen.noBartec Technor AS

Bartec Technor AS er en del av BARTEC Gruppen, en av verdens ledende løsningsleverandører av sikkerhetsteknologi. Selskapet ble etablert i 1983 i Stavanger og er en anerkjent produsent av utstyr og systemer for bruk i eksplosjonsfarlige områder og er klarert av mange av verdens fremste selskaper som en foretrukket leverandør. Selskapets viktigste kunder er kontraktører, systemintegratorer, oljeselskaper og OEM.

«Overgangen fra lokal IT til Upheads Cloud gikk smertefritt, og cloud-løsningen fra Upheads er stabil og fungerer utmerket. Vi har i dag ingen egen IT-avdeling, så vi bruker også Upheads på drift og vedlikehold av vår IT-plattform. Upheads sørger for installasjon av ny programvare, oppdatering av plattform, kontroll på brukere, og on-site support. Vi er godt fornøyd med cloud-løsningen fra Upheads og måten de drifter vår IT-plattform på.»

Egil Tønnesen - Bartec Technor 


www.bartec.no


TSMG

TSMG, Tannlege Senteret Madlagården, tilbyr alle former for moderne tannbehandling under ett og samme tak. Hos oss er vi mest opptatt av det aller viktigste: Smilet ditt. Upheads er IT avdelingen hos TSMG. Vi sørger for at IT fungerer og at brukerne opplever en problemfri IT dag. 

www.tsmg.no


Allservice AS

Allservice AS skal være en ledende attføringsbedrift i sin region. Bedriften skal være et attføringsfaglig og yrkesrettet kompetansesenter som foretrekkes av yrkeshemmede, NAV, nærings- og arbeidsliv. Upheads har et ansvar for IT hos Allservice. Leveransen omfatter ansvar for alle funksjoner innenfor IT og i praksis betyr dette ansvaret for at IT fungerer for alle ansatte, uavhengig av stilling, sted og hvilken type enhet den ansatt benytter. 

www.allservice.noRDS, Robotic Drilling Systems

RDS, Robotic Drilling Systems™, proudly presents the worlds strongest fully electric robot for the oil and gas industry. With a payload capacity of 1500kg at 3m reach the robot will be capable of handling most task done today by air-tugger, other lifting apparatus and/or rig personnel. Upheads has an overall responsibility of IT in RDS. IT in is characterized by a need for effective collaboration internally and externally, and of course the IT systems that are always available. 

www.rds.no

KONTAKT OSS

Telefon: 51 22 70 00
E-post: salg@upheads.no