Referanse – Klinikk Hausken

You are currently viewing Referanse – Klinikk Hausken

Klinikk Hausken er en privat virksomhet som tilbyr utredning og behandling for personer som strever med oppnå sitt ønske om å få barn.

IT sikkerhet på alvor

Klinikk Hausken behandler sensitiv personlig informasjon og tar IT-sikkerhet på Alvor. Vi i Upheads har bistått med å sikre Klinikk Hauskens IT-løsning ved å implementere sikre og fremtidsrettet krypterings- og backupløsninger.

Langt samarbeid

Upheads har vært vår IT-driftspartner i over 10 år. De siste årene har klinikken vokst betraktelig og vi har i dag klinikker i Oslo, Bergen og Stavanger, i tillegg til hovedkontoret i Haugesund. Upheads har vært en særdeles god partner å ha med i utvidelsesprosessen og har gitt oss verdifulle råd rundt IT-driften.
 

Effektive Sikkerhetsløsninger

Vi ønsker å fortsette vårt partnerskap med Upheads av mange grunner, men særlig på grunn av at Upheads er gode på sikring av IT-løsninger. Klinikken behandler mange sensitive opplysninger og har strenge krav til personvern og IT-sikkerhet. Dette får vi levert fra Upheads uten at sikkerhetsløsningene begrenser funksjonaliteten.
Jon Hausken – Daglig leder, Klinikk Hausken

Tilgjengelighet og service

Så må vi også få trekke frem at vi er svært godt fornøyde med service, responstid og kompetanse hos IT-konsulentene. At Upheads har avdelinger i samme byer som oss, gir i tillegg en trygghet for at vi vil få rask assistanse også i lokalene til hver klinikk, om nødvendig.»