Upheads er en IT-avdeling. Men ikke en typisk IT-avdeling. Upheads er en IT-avdeling for andre bedrifter. Bedrifter som vil opp og frem og har bestemt seg for at data-problemer ikke skal stå i veien for dette.

Sagt litt mer konkret, er vi IT-avdelingen for bedrifter som ønsker en problemfri hverdag innen lokal IT drift, sentraliserte IT-tjenester over nettverk (ASP) eller tjenester i nettskyen (cloud computing).

Upheads skal behandle deg så godt at det å bytte leverandør rett og slett er utenkelig. Uavhengig av omstendighetene i markedet, størrelse eller potensiale; service og servicekultur er et av våre viktigste konkurransefortrinn.

Det gjelder både på de store dagene, når vi selger og leverer løsninger og nye tjenester til deg – men kanskje enda viktigere: i hverdagen. Det er i disse dagene du vil merke forskjell, Upheads leverer alltid mer enn forventet – for å gi din bedrift en problemfri IT-hverdag.

Upheads er et lag av våkne, imøtekommende og kompetente konsulenthoder som skal gi deg en god IT-hverdag. I Stavanger, Bergen og Oslo tar våre nærmere 60 erfarne medarbeidere dette ansvaret. 

Alle konsulenter oppdateres, kurses og sertifiseres i spesifikke ansvarsområder, slik at vi sammen med våre tjenester og produkter kan sørge for at de over 500 IT-avdelingene vi allerede drifter gjør det de skal for våre kunder.

Mulighetene i den globale skyen er mange, men ikke alle er like sikre. Upheads baserer seg på norsk eierskap, norsk lovgivning og private cloud-teknologi. Dette er den beste kombinasjonen for et næringsliv som er opptatt av kontroll og sikkerhet av sine data.

                                            

Vi deler et felles mål med våre kunder: vi ser alltid framover, vi ser alltid etter mulighetene som kan ta oss til nye høyder. I vår bransje handler dette for tiden om å se oppover – mot nye muligheter med skyteknologi for IT-drift og sikring av informasjon.

Samtidig er vi alltid tilgjengelig på bakken – på det stedet der hverdagen skal være problemfri til enhver tid.

Upheads
– your IT department

 

 

Upheads er Norsk Helsenett partner, Microsoft Gold Partner og Apple Certified Professional og Private Cloud, vår sentraliserte driftsløsning er Microsoft COSN (Cloud OS Network) sertifisert – World Class Partner.

Klikk her for å gå til partner side

 

 

DINE DATA ER LAGRET I NORGE

 
Alle virksomheter opplever et konstant press for å levere effektive og relevante tjenester, samtidig som man må sikre at den interne kontrollen og styringen er optimal. IT er en viktig faktor i disse prosessene og riktige IT valg er avgjørende.

Dagens hoved valg innen IT er om man ønsker å beholde IT utstyret og programvaren internt i selskapet eller flytte det ut i Skyen. Flytter du det ut i Skyen kan du velge mellom en Offentlig sky eller en Privat sky.

Uansett hva du velger er stikkordet kontroll, kontroll på dine valg og dine data.

Upheads bistår både med lokal IT drift og har egen ASP/Cloud/Sky produsert i egne lokale datasentre i Norge. Våre tjenester sikrer våre kunder mulighetene for optimal utnyttelse av IT, som igjen gir mulighet for å effektivisere egen virksomhet.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet har også uttalt seg om viktigheten av kontroll på egne data og dette bør alle lese:

http://www.digi.no/929814/for-meg-handler-skytjenester-om-n-ting-kontroll

Upheads er et norsk selskap under norsk lov. Det betyr at vi følger norske personvernlover. Mens selskaper basert i andre land kan bli tvunget til å gi informasjon til myndighetene, er vi underlagt norsk lov.

Upheads er et av veldig få selskaper i Norge som er sertifisert innenfor IT Service Management, ISO 20000!

ISO20000


NØKKELINFORMASJON

Firmanavn: Upheads AS
Org.nr: 980893936
Postadresse: Vestre Svanholmen 4, 4313 Sandnes

Besøksadresser:

- Edvard Griegsvei 3b, 5059 Bergen
-  Kvalamarka 20, Haugesund
-  Furnesveien 81, Hamar
-  Vestre Svanholmen 4, Sandnes
- Fossegrenda 22, 7038 Trondheim

Revisor: KPMG AS

Mer informasjon klikk her
Våre alminnelige vilkår finner du herUPHEADS – 20 ÅRS SOLID IT-ERFARING UNDER NORSK FLAGG

Netpower Consulting ble i februar 2014 skilt ut fra Netpower som eget selskap og fikk navnet Upheads. Og med det fikk Upheads nærmere 20 års erfaring med drift av IT-løsninger, både i våre kunders lokaler, sentralisert drift fra vårt datasenter og ikke minst skyteknologi og ASP-tjenester.

Upheads og it-miljøet hos oss er siden starten i 1995 godt etablert som en av Norges fremste leverandører av it-tjenester.

Vi er tilstede i Bergen, Haugesund, Hamar, Oslo, Stavanger og Trondheim med 80 medarbeidere og en omsetning i 2018 på over 130 millioner kroner. Hovedkontoret vårt er i Stavanger og tidligere Netpower-gründer Ove Rydland er eier og leder av styret.