Serverløsninger

Vi i Upheads har god erfaring og kompetanse i å drifte, overvåke og implementere serverløsninger lokalt eller i vår egen Private Cloud eller Azure.

Microsoft Azure

Microsoft Azure kan enklest beskrives som Microsoft`s egne datasenter med et stort antall produkter/tjenester som for eksempel være Virtuelle Servere, backup-løsninger, Active Directory, App Services med mer.

Passer alle typer virksomheter

Azure har i da et stort antall tjenester og løsninger som passer de fleste virksomheter. Uavhengig av størrelse og lokasjon får din virksomhet samme SLA og tilgang til ressurser som store internasjonale konsern.

Viktig å tenke på

Azure er fremdeles nytt og ukjent for mange virksomheter og leverandører i IT-bransjen. For å utnytte potensiale til Azure er det avgjørende med riktig kompetanse og erfaring. Vår erfaring er at det ikke alltid er mest hensiktsmessig å flytte hele infrastruktur til Azure. Ofte kan Azure kombinert med andre tjenester/løsninger vær den mest hensiktsmessige løsningen. Dette er selvsagt avhengig av hvilke behov din virksomhet har. 

Hvorfor velge Upheads

Rådgivning, Drift, implementering og Administrasjon

Vi har eget dedikert Azure-Team som bistår med rådgivning, implementering, drift og administrasjon av Azure tjenester.

Solid erfaring

Microsoft Azure ble først lansert i USA februar 2010. Vi hadde våre første kunder på Azure allerede i 2013. I dag har vi et stort antall kunder som benytter seg av et bredt spekter av Azure tjenester. 

Kompetanse

Vi har konsulenter med Microsoft Azure Administrator AZ-103 sertifisering som stiller krav til kompetanse på administrasjon av ressurser i Azure Subscriptions, implementering og administrasjon av lagrings løsninger, Utrulling av virtuelle maskiner, Konfigurering av virtuelle nettverk og administrasjon av bruker rettigheter og tilganger. 

Microsoft Gold Partner

Vi har status som Gold Partner på flere områder hos Microsoft. Gold Cloud Platform refererer til vår partnerstatus på Azure der Microsoft stiller krav til dokumentert kompetanse, kundereferanser, kundevolum både på antall og forbruk.   


Uforpliktende gjennomgang

Ønsker din virksomhet en oversikt over hvilke muligheter som finnes i Azure er det bare å ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang.

Vi tilpasser gjennomgang etter dine behov. Er du en daglig leder i en SMB bedrift som trenger en generell innføring eller en IT ansvarlig for en virksomhet som ønsker å implementere en tjeneste/løsning stiller vi opp for en Azure prat. 

Referanse - Varme og Bad Kjeden

VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet.

VB er ledende på digitalisering av arbeidsprosesser og dokumentasjon i bygge bransjen. Dette skyldes i stor grad sitt egenutviklet kvalitetssystem VB Smart som ble lansert våren 2016.


Da vi lanserte VB Smart, fokuserte vi på å ha modulen for utførende rørlegger klar. Så bygde vi de andre modulene rundt. Hele hensikten har vært at utførende rørlegger skulle ha stor påvirkningskraft, og vi har arbeidet veldig tett med rørleggeren hele prosessen, sier Elise S. Ovedal.

VB Smart benytter seg av ulike tjenester og løsninger i Azure som vi i Upheads drifter, vedlikeholder og administrerer. Ved å benytte Azure får VB en svært driftssikker, fleksibel, og kostnadseffektiv løsning.

Azure gir oss en driftssikker løsning som sikrer at alle våre brukere har et stabilt og sikkert system. Upheads leverer produkter etter våre behov og setter seg inn i vår hverdag. De kommer med forslag på kontinuerlig forbedringer slik at vi følger med i tiden, sier Elise S. Ovedal. Hva er Microsoft Azure

Microsoft Azure (Azure) er et omfattende sett med skytjenester som utviklere og IT-medarbeidere kan bruke til å bygge, distribuere og administrere applikasjoner og tjenester igjennom Microsofts globale nettverk av datasentre.

KONTAKT OSS

Telefon: 51 22 70 00
E-post: salg@upheads.no