IT med mening

Vi leverer fremtidsrettede IT løsninger som gir verdi og konkurransefortrinn for våre kunder. Vi tar totalansvar for alt innen IT - og tilbyr skytjenester og løsninger som digitaliserer og sikrer din virksomhet. Vi leverer skreddersydde løsninger med personlig oppfølging. IT skal gi mening - både for oss og kunde!

IT med mening

Vi leverer fremtidsrettede IT løsninger som gir verdi og konkurransefortrinn for våre kunder. Vi tar totalansvar for alt innen IT - og tilbyr skytjenester og løsninger som digitaliserer og sikrer din virksomhet. Vi leverer skreddersydde løsninger med personlig oppfølging. IT skal gi mening - både for oss og kunde!

Problemfri hverdag

Upheads er IT-avdelingen for bedrifter som ønsker en problemfri hverdag innen lokal IT-drift, sentraliserte IT-tjenester over nettverk (ASP) eller tjenester i nettskyen (cloud computing).

Upheads er opptatt av å gi en så god kundebehandling at det rett og slett vil være utenkelig å bytte leverandør. Uavhengig av omstendighetene i markedet, størrelse eller potensiale er service og servicekultur våre viktigste konkurransefortrinn. Det gjelder både på de store dagene, når vi selger og leverer løsninger og nye tjenester til deg – men kanskje enda viktigere – i hverdagen. Det er da du vil merke forskjellen. Upheads leverer alltid mer enn forventet – for å gi din bedrift en problemfri IT-hverdag.

Alltid oppdatert

Vi har et lag av våkne, imøtekommende og kompetente konsulenthoder. I Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger og Trondheim tar våre over 100 erfarne medarbeidere daglig ansvar for kundene våre. Alle oppdateres, kurses og sertifiseres i spesifikke ansvarsområder, slik at vi sammen med våre tjenester og produkter sørger for at de over 1500 IT-avdelingene vi allerede drifter gjør det de skal for våre kunder.

Sikkerhet etter norsk lovgivning

Mulighetene i den globale skyen er mange, men ikke alle er like sikre. Upheads baserer seg på norsk eierskap, norsk lovgivning og ”private cloud”-teknologi. Dette er den beste kombinasjonen for et næringsliv opptatt av kontroll og sikkerhet av sine data. Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) anbefaler sterkt å benytte IT løsninger basert på Norsk infrastruktur, for mer info se https://www.digi.no/artikler/nsm-er-bekymret-for-outsourcing-og-okende-bruk-av-nettsky-men-skytjenester-kan-ogsa-gi-okt-sikkerhet/499896?key=YIEhXMLs

Opp og frem

Vi deler et felles mål med kundene våre: Vi ser alltid framover etter mulighetene som kan ta oss til nye høyder. I vår bransje handler dette for tiden om å se oppover – mot nye muligheter med skyteknologi for IT-drift og sikring av informasjon. Samtidig er vi alltid tilgjengelig på bakken – på det stedet der hverdagen til enhver tid skal være problemfri.

Solid kompetanse

Upheads er Norsk Helsenett partner, Microsoft Gold Partner og Apple Certified Professional og Private Cloud. Vår sentraliserte driftsløsning er Microsoft COSN (Cloud OS Network) sertifisert – World Class Partner. Klikk her for å gå til partner side

Dine data er lagret i Norge

Alle virksomheter opplever et konstant press på å levere effektive og relevante tjenester, samtidig som man må sikre optimal internkontroll og styring. I dette er riktige IT-valg avgjørende. Skal man beholde IT-utstyret og programvaren internt i selskapet eller flytte det ut i skyen. Flytter du det ut i Skyen kan du velge mellom en Offentlig sky eller en Privat sky. Uansett hva du velger er stikkordet kontroll – kontroll på dine valg og dine data. Upheads bistår både med lokal IT-drift og egen ASP/Cloud/Sky i egne lokale datasentre i Norge. Tjenestene våre sikrer en optimal utnyttelse av IT, noe som igjen bidrar til å effektivisere virksomheter.

20 års solid IT erfaring under Norsk flagg

Netpower Consulting ble i februar 2014 skilt ut fra Netpower som eget selskap og fikk navnet Upheads. Med det fikk Upheads nærmere 20 års erfaring med drift av IT-løsninger både i våre kunders lokaler, gjennom sentralisert drift fra vårt datasenter og ikke minst gjennom skyteknologi og ASP-tjenester.

Mens selskaper basert i andre land kan bli tvunget til å gi informasjon til myndighetene, er vi underlagt norsk lov, noe som betyr at vi følger norske personvernlover. Upheads er dessuten ett av veldig få selskaper i Norge som er sertifisert innenfor IT Service Management ISO 20000 og Information Security ISO 27001.