OM OSS

Upheads lager fremtidsrettede IT-løsninger som gir verdi og konkurransefortrinn for våre kunder.

IT med mening

Upheads er IT-avdelingen for bedrifter som ønsker en problemfri hverdag.

Vi tar totalansvar og tilbyr skreddersydde skytjenester som digitaliserer og sikrer din virksomhet. IT skal gi mening – både for oss og deg som kunde!

Upheads er opptatt av å gi en så god kundebehandling at det vil være utenkelig å bytte leverandør. Vi er store nok til å være et trygt valg, men også små nok til å være fleksible og enkle å handle med.

Uavhengig av omstendighetene i markedet, størrelse eller potensiale er service og servicekultur våre viktigste konkurransefortrinn. Upheads leverer alltid mer enn forventet for å gi din bedrift en problemfri IT-hverdag.

Alltid oppdatert

Ingenting er viktigere enn menneskene i bedriften. Våre ansatte er engasjerte, imøtekommende og kompetente. I Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger og Trondheim tar våre over 100+ medarbeidere til daglig ansvar for kundene våre. Alle oppdateres, kurses og sertifiseres i spesifikke ansvarsområder, slik at vi sammen med våre tjenester og produkter sørger for at de over 2200 kundene våre.

Sikkerhet etter norsk lovgivning

Mulighetene i den globale skyen er mange, men ikke alle er like sikre. Upheads baserer seg på norsk eierskap, norsk lovgivning og ”private cloud”-teknologi. Dette er den beste kombinasjonen for et næringsliv opptatt av kontroll og sikkerhet av sine data.

Solid kompetanse

Upheads er Norsk Helsenett partner, Microsoft Gold Partner og Apple Certified Professional og Private Cloud. Vår sentraliserte driftsløsning er Microsoft COSN (Cloud OS Network) sertifisert – World Class Partner. Klikk her for å gå til partner side

Upheads er også ett av veldig få selskaper i Norge som er sertifisert innenfor IT Service Management ISO 20000 og Information Security ISO 27001.

20 års IT-erfaring

Netpower Consulting ble i februar 2014 skilt ut fra Netpower som eget selskap og fikk navnet Upheads. Med det har Upheads nærmere 20 års erfaring med drift av IT-løsninger både i våre kunders lokaler, gjennom sentralisert drift fra vårt datasenter og ikke minst gjennom skyteknologi og ASP-tjenester.