OM OSS

I Upheads hjelper vi deg med alt din bedrift måtte trenge innen IT. Løsningen skreddersys for deg og du får tilgang på vår solide IT-kompetanse, personlig oppfølging og proaktive konsulenter.

Vi er en engasjert, imøtekommende og kompetent gjeng som i dag teller vi hele 115 kloke hoder. Du finner oss i Bergen, Drammen, Fredrikstad, Haugesund, Oslo, Oslofjord, Sandnes og Trondheim. 

Vi holder oss oppdaterte med kurs og sertifiseringer slik at vi, sammen med våre tjenester og produkter, sørger for at våre over 2200 kunder får en problemfri IT-hverdag.

 

IT med mening

I Upheads bruker vi uttrykket “IT med mening”. Det betyr at det vi holder på med skal oppleves meningsfullt, både for våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. 

For våre kunder betyr det IT-tjenester som gir verdi med økt sikkerhet, bedre kvalitet, økt effektivisering eller lavere kostnader. Som samarbeidspartner er vi store nok til å være et trygt valg, samtidig som vi er små nok til å være fleksible og enkle å handle med.

IT er et fagområde som er fullt av tre-bokstavsforkortelser og vanskelig ord og uttrykk. I tillegg endrer det seg hele tiden med ny teknologi. Det er vanskelig å holde seg oppdatert. Vi tilbyr både seminarer, webinarer og ulike arrangement for å holde våre kunder oppdatert. Vi prøver å kommunisere på en enkel måte slik at det er forståelig hvordan teknologien fungerer og hva den gjør for våre kunder.

For våre medarbeidere betyr “IT med mening” en trygg, ærlig og åpen arbeidsplass. Upheads skal være et sted hvor du får utvikle deg og hvor folk trives. 

“IT med mening” betyr også at vi gjerne vil ha meningen din. Gi oss tilbakemeldinger slik at vi kan bli en bedre leverandør for deg som kunde!

 

Solid kompetanse

Upheads er Norsk Helsenett partner, Microsoft Gold Partner og Apple Certified Professional og Private Cloud. Vår sentraliserte driftsløsning er Microsoft COSN (Cloud OS Network) sertifisert – World Class Partner. Klikk her for å gå til partner side

Upheads er også ett av veldig få selskaper i Norge som er sertifisert innenfor IT Service Management ISO 20000 og Information Security ISO 27001.

 

Over 20 års IT-erfaring

Netpower Consulting ble i februar 2014 skilt ut fra Netpower som eget selskap og fikk navnet Upheads. Med det har Upheads nærmere 20 års erfaring med drift av IT-løsninger.

NØKKELINFORMASJON

Firmanavn: Upheads AS
Org.nr: 980893936
Postadresse: Postboks 35, 4068 Stavanger
Revisor: KPMG AS

Generelle Avtalevilkår:
upheads.no/avtalevilkar

Personvernerklæring:
upheads.no/personvern

Databehandleravtale:
upheads.no/databehandleravtale

Åpenhetsloven:
upheads.no/apenhetsloven

BESØKSADRESSER:

Bergen: Edvard Griegs vei 3b, Bergen
Drammen: Nedre Storgate 25, Drammen
Haugesund: Kvalamarka 31, Haugesund
Oslo: Olaf Helsets vei 5, Oslo
Oslofjorden: Bergeskogen 47, Stokke Stavanger/Sandnes: Vestre Svanholmen 4, Sandnes
Trondheim: Vestre Rosten 69,Heimdal