IT for helsebedrifter

GODE IT-LØSNINGER OG GODT NETTVERK GIR EN GOD HELSE

Upheads har vært Norsk Helsenett-partner siden 2010 og leverer IT-tjenester til hele Helse-Norge. Våre løsninger er godkjent av Norsk Helsenett og sertifisert av Microsoft.

Driver du et legekontor, fysikalsk institutt eller tannlegepraksis? Vi kan tilpasse ditt abonnement og tilby alt av tjenester i forbindelse med daglig drift: Backup, sentralisert og sikker journalserver, oppdateringer og driftsstøtte.

NOEN REFERANSER

ORIS Dental

Sentralisert/online drift (Private cloud), driftsavtale og helsenett løsning. “Oris er blant kanskje det ledende tannlegesenteret i Norge, vi har benyttet Upheads i mange år. De forstår våre behov og bidrar til at vi ligger i front også på IT siden. Eirik Salvesen, Oris”

Bergen Øyelegesenter

Onsite drift, driftsavtale og helsenett løsning.

“Vi vil alltid strebe etter å kombinere ny teknologi med kjente og sikre prosedyrer. Upheads gir oss trygge og fremtidrettede IT løsninger og en problemfri IT hverdag. Christian Bjune, Bergen Øyelegesenter”

Køhler legesenter

Sentralisert drift (Private cloud), driftsavtale og helsenett løsning.

“Upheads kjører vårt journalsystem i sentralisert datasenter godkjent av Norsk Helsenett. Det er sikkert, fleksibelt og funksjonelt. Ivar Halvorsen, Køhler legesenter.”

Del innhold