Norsk sky. Trygt. Gunstig.

Moderne IT drift for Helse virksomheter

GODE IT-LØSNINGER OG GODT NETTVERK GIR EN GOD HELSE


Driver du et legekontor, fysikalsk institutt eller tannlegepraksis og er avhengig av et Helsenett-abonnement som gir dine pasienter et godt møte med de forskjellige aktørene i helse- og omsorgsbransjen – og som sørger for å gi deg en problemfri it-hverdag?

Upheads har vært Norsk Helsenett-partner siden 2010 og leverer it-tjenester til hele Helse-Norge. Våre løsninger er godkjent av Norsk Helsenett og sertifisert av Microsoft.

Vi kan tilpasse ditt abonnement og tilby alt av tjenester i forbindelse med daglig drift: backup, sentralisert og sikker journalserver, oppdateringer og driftsstøtte. Kort sagt: optimale og framtidsrettede IT-løsninger.


ORIS Dental

Sentralisert/online drift (Private cloud), driftsavtale og helsenett løsning. "Oris er blant kanskje det ledende tannlegesenteret i Norge, vi har benyttet Upheads i mange år. De forstår våre behov og bidrar til at vi ligger i front også på IT siden. Eirik Salvesen, Oris"

ORIS dental

Bergen Øyelegesenter

Onsite drift, driftsavtale og helsenett løsning.
"Vi vil alltid strebe etter å kombinere ny teknologi med kjente og sikre prosedyrer. Upheads gir oss trygge og fremtidrettede IT løsninger og en problemfri IT hverdag. Christian Bjune, Bergen Øyelegesenter"

Bergen Øyelegesenter

Køhler legesenter

Sentralisert drift (Private cloud), driftsavtale og helsenett løsning.
"Upheads kjører vårt journalsystem i sentralisert datasenter godkjent av Norsk Helsenett. Det er sikkert, fleksibelt og funksjonelt. Ivar Halvorsen, Køhler legesenter."

Køhler legesenter


 Trolig Norges største IT leverandør til Helse virksomheter.

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Deres oppdrag er å levere og videreutvikle en sikker, robust og hensiktsmessig nasjonal IKT-infrastruktur for effektiv samhandling mellom alle aktører i helse- og omsorgstjenesten. Upheads er Norsk Helsenett partner.
NORSK HELSENETT PARTNER

Upheads har vært Norsk Helsenett partner siden 2010 og levere IT-tjenester til Helse Norge.

Norsk Helsenett er et statsforetak etablert og eid av Helse- og omsorgsdepartementet. Deres oppdrag er å levere og videreutvikle en sikker, robust og hensiktsmessig nasjonal IKT-infrastruktur for effektiv samhandling mellom alle aktører i helse- og omsorgstjenesten.

Upheads ordner med ditt helsenett abonnement og tilbyr tjenester som backup og sentralisert journalserver i Helsenett. Vi gjør din Helsenett opplevelse og tilknytning problemfri.

Ønsker du løsningen i dine lokaler eller sentraliserte/online driftsløsning har du funnet riktig partner, vår løsning for sentralisert drift er godkjent av Norsk Helsenett og Microsoft.

Våre konsulenter er sertifiserte og vår virksomhet er både Microsoft Gold Partner og Apple Professional noe som er viktig for å gi deg optimale og fremtidsrettede IT løsninger.

ELEKTRONISK PASIENTJOURNAL – SIKKER LØSNING UANSETT

Upheads kan drifte IT-løsningen hos deg og passe på alle dine elektroniske pasientjournaler (EPJ). Enten du foretrekker å ha serveren med journalene hos oss, sentralisert "i vårt hus" – eller du ønsker dette i eget hus. Vi tilpasser og leverer løsningen som best passer dine behov.

Hva gir Helsenett EPJ tilgang til:
– Backup av dine data er en selvfølgelighet og viktig del av løsningen.
– Løsningen er skalerbar, slik at du styrer behov selv – og betaler for ressursbruk og serverbehov.
- Vi ivaretar oppdateringer av løsningen for deg.
– Et datasenter som er plassert på to forskjellige steder gir en ekstra sikker løsning.
– Vårt datasenter er Norsk Helsenett Godkjent og vi har vært Helsenett Partner sider 2010.

ONLINE BACKUP – SIKKERHET FOR SIKKERHETS SKYLD

Noe av det viktigste med en problemfri hverdag for Helse-Norge, er å kunne slippe å bekymre seg for IT-løsninger i hverdagen. Å si at en naturlig og sikker sikkerhetskopiering av alt av pasientdata og journaler er svært viktig for deg – er en mild underdrivelse. Back-up og gode, sikre backup-rutiner er avgjørende.

Upheads tar backup av alle dine data, enten det er Winmed, Promed, Infodoc, System-X eller andre fagsystemer. Vi kjenner til dem alle og vet hva som kreves, hver eneste gang.

Hva slipper du å tenke på når du har Online Backup fra Upheads:
– Sjekk? Vi kontrollerer at backup er utført og utført på riktig måte.
– Feil? Vi håndterer alle feilmeldinger.
– Kontroll? Vi kontrollerer jevnlig at det tas backup av det du forventer.
– Restore? Vi legger tilbake backup hvis uhellet er ute.
– Norsk? Vi er godkjent av Norsk Helsenett og alle data er lagret trygt og godt i Norge.

Upheads har levert Online Backup i Norsk Helsenett siden 2010, vi kan sikkerhetskopiere.

PROGRAMVARE FOR HELSE

Upheads har lang erfaring med drift og oppfølging av ulike programvareløsninger for tannleger, leger og terapeuter. Siden 2010 har vi vært godkjent av Norsk Helsenett og vi har levert trygge og driftssikre IT-løsninger i nærmere 30 år.

Upheads kan kjøre alle de forskjellige applikasjonene som du bruker til daglig i din virksomhet fra eget datasenter – eller ta ansvaret for å kjøre det hele hos deg.

Vi hjelper deg også med å kartlegge dine behov og ta i bruk annen programvare fra Microsoft, Apple eller annen spesialprogramvare du trenger for å få din jobb gjort:

Programvare for tannleger
Journalsystemer som Opus Dental, Nextsys og røntgen systemer, i tillegg til relevant programvare fra Microsoft og Apple.

Programvare for behandlere.
Journalsystemer som PromMed, i tillegg til relevant programvare fra Microsoft og Apple.

Programvare for leger
Journalsystemer som Winmed, Infodoc og SystemX, i tillegg til relevant programvare fra Microsoft og Apple.

RØNTGEN – ET BILDE SIER MER ENN...

Upheads har omfattende kunnskap om og bred erfaring på de viktigste røntgensystemene som leveres i dag. Eksempler på dette er blant annet Digora, Visiquick, Sidexis, Kodak/DIS, Schick/OnePix, Cliniview og Scanora. Dersom du bruker et annet system, ta kontakt – vi kan helt sikkert hjelpe deg!

Upheads leverer også serverløsninger fra vårt datasenter spesialtilpasset oppbevaring og lagring av røntgenbilder. Røntgen generer store mengder data som kan være en omfattende oppgave å drifte. Ved å legge alt av røntgendata i vårt datasenter – i skyen – så slipper du og din praksis store investeringer og kraftige backup-løsninger, samtidig som du får en skalerbar løsning klar til å justeres etter ditt behov.

Vi opplever at stadig flere tannleger ønsker 3D-røntgen – og leverer mange spennende konsepter og løsninger til 3D-røntgenbehandling. Upheads kan nå tilby 3D-rendering og behandling av 3D-bilder direkte i vårt datasenter. En løsning er for eksempel at radiologen behandler 3D-bildet ved hjelp av hjemmekontorløsningen fra Norsk Helsenett direkte på ditt system – å sende 3D-bilder fysisk er ikke lenger nødvendig.

IT-DRIFT FOR HELSENS SKYLD - DU FOKUSERER PÅ PASIENTEN

Å levere og drifte IT-løsninger for helseforetak som leger, fysioterapeuter og tannleger krever god kunnskap om og innsikt i de forskjellige fagene og deres ulike utfordringer og kjennetegn.

Upheads har gjennom mange år levert IT-løsninger for helseforetak og drifter IT-løsninger av alle størrelser og omfang i helsebransjen.

Siden 2010 har vi vært Norsk Helsenett Partner og vår sentraliserte løsning er godkjent av både Norsk Helsenett og Microsoft. Omtrent like lenge har våre sertifiserte konsulenter gitt både leger, fysioterapeuter og tannleger en sykdomsfri it-hverdag. Dere har mye viktigere ting å tenke på!

SERVICEDESK FRA 07:00-21:00 - TILGJENGELIG NÅR DU TRENGER HJELP

Vi vet at mange helse virksomheter arbeider med kontoroppgaver før 08:00 og etter 16:00. Derfor er vi tilgjengelige når du trenger oss, også etter at normal arbeidsdagen.

Servicedesk er åpent for våre kunder fra 07:00 - 20:00 alle hverdager, i tillegg får hver kunde en dedikert kundeansvarlig som kan kontaktes ved behov.

Utvidet kontortid
Direkte, umiddelbar tilgang til Servicedesk fra 07:00 - 20:00, ring 51 22 70 00.

Vi er klare til å hjelpe
Fra enkle spørsmål som vi kan svare på over telefonen, pålogging via remote til dine systemer eller "på stedet" support dersom problemet ikke lar seg løse pr telefon. Upheads er klare til å hjelpe.

Våre konsulenter er sertifiserte og vår virksomhet er både Norsk Helsenett godkjent, Microsoft Gold Partner og Apple Professional noe som er viktig for å gi deg optimale og fremtidsrettede IT løsninger.

Hvorfor velge Helsenett via Upheads:
– Sertifisert kompetanse hos alle våre konsulenter, uavhengig av løsning.
– Upheads er både Microsoft Gold Partner og Apple Professional.
– Alltid tilgjengelig hvis og når du trenger oss
– Egen servicedesk åpent fra 07:00 - 20:00.
– Konsulenter på døgnkontinuerlig vakt.
– Oppdateringer av løsningen din skjer automatisk.
– Et datasenter som er plassert på to forskjellige steder gir en ekstra sikker løsning.
– Upheads ivaretar alle aspekter rundt helsenett og internett tilknytningene.
– Vårt sentraliserte datasenter er Norsk Helsenett Godkjent og vi har vært Helsenett Partner sider 2010.