DIGITAL SOFA

Varighet maks. 30 minutter

Digital Sofa er en webinarserie der vi tar opp aktuelle IT-relaterte temaer som vi håper du som kunde vil dra nytte av.

IT-tips til sommerferien
Sendes 10.06.22, kl. 14:00

Ferier er høysesong for nettsvindel og hackerangrep. Når du pakker med deg mobil, nettbrett eller PC på tur, gjelder det derfor å pakke med seg litt nettvett i bagasjen også. Her er noen enkle tips for å gjøre sommeren sikrere og mer komfortabel.

Microsoft Viva
Sendt 29.04.22

Har du hørt om Microsoft Viva, men forstår ikke helt hva det er? Du er ikke alene! Denne episoden gir deg svar på hva Microsoft Viva er og hvordan du kan bruke de ulike modulene for å lage en bedre arbeidsdag for dine ansatte.

Den menneskelige faktor Sendt 25.03.22

De fleste cyberangrep starter ved at en bruker blir lurt eller svindlet. Hvordan kan man minimere risikoen for dine ansatte? I denne episoden viser vi deg vårt verktøy for å minimere menneskelig “svikt”.

SharePoint vol.2
Sendt 2
5.02.22

I denne episoden går vi igjennom konkrete eksempler på hvordan du kan bruke SharePoint til prosjektstyring, CRM-system og kvalitetskontroll.  

Modern Commerce
Sendt 28.01.22

I slutten av 2021 varslet Microsoft om endringer i lisensordninger og pris på sine online produkter. Men hva betyr endringen i praksis for din bedrift?

Nyheter i Microsoft
Sendt 26.11.21

I høst har det blitt lansert flere nyheter fra Microsoft. Både Office-pakken, Teams og selve operativsystemet til Windows har fått seg en skikkelig oppgradering. Hva betyr deg som deg for bruker? Og hva er egentlig greien med Windows 11?

SharePoint
Sendt 25.06.21

SharePoint er en del av din Microsoft 365 løsning. Delta på vårt webinar der du får presentert SharePoint funksjonalitet som for eksempel samhandling, deling, versjonskontroll og andre spennende muligheter SharePoint har å by på.  

Dokumentbeskyttelse
Sendt 28.05.21

I Microsoft 365 har du tilgang til sikkerhetsfunksjonalitet for ekstra beskyttelse av dine dokumenter og data. Vi viser deg hvordan du enkelt kan ta i bruk denne sikkerhetsteknologien. 

Digital Sofa er tiltenkt våre kunder. Ønsker du likevel å delta så send en forespørsel til salg@upheads.no