DIGITAL SOFA

Varighet maks. 30 minutter

Digital Sofa er en webinarserie der vi tar opp aktuelle IT-relaterte temaer som vi håper du som kunde vil dra nytte av.

Nyheter i Microsoft
Sendt 26.11.21

I høst har det blitt lansert flere nyheter fra Microsoft. Både Office-pakken, Teams og selve operativsystemet til Windows har fått seg en skikkelig oppgradering. Hva betyr deg som deg for bruker? Og hva er egentlig greien med Windows 11?

Hjemmekontor på Helsenett
Sendt 23.09.21

Bruken av hjemmekontor øker, også i helsesektoren. Hvordan kan du som helseforetak jobbe sikkert nok fra egen stue? På en liten halvtime loser vi deg gjennom krav til sikkerhet og tips til løsninger spesielt tilpasset brukere av Helsenett.

SharePoint
Sendt 25.06.21

SharePoint er en del av din Microsoft 365 løsning. Delta på vårt webinar der du får presentert SharePoint funksjonalitet som for eksempel samhandling, deling, versjonskontroll og andre spennende muligheter SharePoint har å by på.  

Dokumentbeskyttelse
Sendt 28.05.21

I Microsoft 365 har du tilgang til sikkerhetsfunksjonalitet for ekstra beskyttelse av dine dokumenter og data. Vi viser deg hvordan du enkelt kan ta i bruk denne sikkerhetsteknologien. 

Dagens IT-trusler
Sendt 26.03.21

Mange virksomheter sikrer seg dessverre for dårlig. Delta på vårt webinar for en gjennomgang av dagens trusselbilde som kan gi deg en bevisstgjøring og kvalitetssjekk av IT-sikkerheten for din virksomhet. 

Teams – Nyheter
Sendt 23.02.21

Delta på vårt webinar der du får presentert de siste nye Teams funksjonalitetene som  for eksempel breakout rooms og tasks i tillegg til andre gode tips og triks. 

Digital Sofa er tiltenkt våre kunder. Ønsker du likevel å delta så send en forespørsel til salg@upheads.no