DIGITAL SOFA

En webinarserie der vi tar opp aktuelle IT-relaterte temaer som vi håper du som kunde vil dra nytte av!

Nyheter i Microsoft

Fredag 26. november kl. 14:00

I høst har det blitt lansert flere nyheter fra Microsoft. Både Office-pakken, Teams og selve operativsystemet til Windows har fått seg en skikkelig oppgradering. Hva betyr det som deg for bruker? Og hva er egentlig greien med Windows 11?

Hjemmekontor på helsenett

Sendt 23. september 2021

Bruken av hjemmekontor øker, også i helsesektoren. Men hvordan kan man som helseforetak jobbe sikkert nok fra egen stue? På en liten halvtime loser vi deg gjennom krav til sikkerhet, gode rutiner og tips til løsninger spesielt tilpasset brukere av Helsenett.


SharePoint

Sendt 25. juni 2021

SharePoint er en del av din Microsoft 365 løsning. Delta på vårt webinar der du får presentert SharePoint funksjonalitet som for eksempel samhandling, deling, versjonskontroll og andre spennende muligheter SharePoint har å by på.  

Dokumentbeskyttelse

Sendt 28. mai 2021

I Microsoft 365 har du tilgang til sikkerhetsfunksjonalitet for ekstra beskyttelse av dine dokumenter og data. Vi viser deg hvordan du enkelt kan ta i bruk denne sikkerhetsteknologien. 

Nyheter i Teams

Sendt 26. februar 2021

Delta på vårt webinar der du får presentert de siste nye Teams funksjonalitetene som  for eksempel breakout rooms og tasks i tillegg til andre gode tips og triks.