MELDINGSTJENESTE

Elektronisk meldingsutveksling for helsesektoren

For å sikre pasienter er det helt essensielt at aktører i helsesektoren samhandler i et sikkert og elektronisk kommunikasjonssystem. Kommunikasjonen, meldingstjenesten, håndteres av Norsk Helsenett for alle virksomheter som har godkjent dette. 

For å forenkle hverdagen for våre kunder innen helse, har Upheads utviklet en nettbasert tjeneste, eSam, for meldingsutveksling i Norsk Helsenett (NHN).

Systemet er godkjent av NHN og krever ingen installasjon eller oppgradering. Tjenesten er en såkalt SaaS-tjeneste, det gjør at vedlikehold utføres av Upheads sentralt og du slipper å gjøre det fra egen klinikk. 

Eksisterende klinikk?
For deg som driver en eksisterende virksomhet gjør Upheads eSam livet enklere; ingen nye installasjoner, ingen oppgraderingskostnader eller nedetid på din klinikk. Du kan bare koble deg opp og tjenesten oppdateres automatisk.
 

Ny klinikk? 
For deg skal etablere en klinikk gjør eSam det enkelt å komme i gang. Du kobler deg lett opp mot tjenesten, istedenfor å installere en programvare for å ivareta meldingsutveksling i Helse Norge.

 

Hvorfor velge Upheads? 
Upheads tar vi totalansvar for alt din bedrift måtte trenge innen IT. Løsningene tilpasses dine behov og du får tilgang på vår solide IT-kompetanse, personlig oppfølging og proaktive konsulenter. Les mer om hvordan det er å jobbe med Upheads her