Datacom

Vi rådgir, leverer og administrerer din internettlinje.

Datacom

Vi rådgir, leverer og administrerer din internettlinje.

Viktig å tenke på

Stabilitet
Flere virksomheter har outsorcet deler av sine IT-tjenester til en tredjepartsleverandør. Dette kan dreie seg om serverløsninger, backuptjenster eller webapplikasjoner. En internettløsning kan derfor være svært viktig for å sikre en stabil IT-løsning.

Kapasitet
Hvilke systemer og mengden av data som skal gå over internett er viktig å vurdere med tanke på hvilken kapasitet som er nødvendig.

Sikkerhet
For å sikre datatrafikken som går inn og ut av din virksomhet, er det viktig at brannmuren er oppdatert og riktig konfigurert. Ønsker du å kryptere trafikk mellom for eksempel avdelingskontor på ulike lokasjoner, bør du vurdere en VPN-løsning.

Hvorfor velge Upheads?

Fleksibilitet
Vi har et bredt og godt samarbeid med flere internettleverandører og kan skreddersy fiberløsninger på ulike geografiske lokasjoner i hele Norge.

Stabilitet
Vi leverer redundante internettløsninger dersom din bedrift har behov for backuplinjer via for eksempel fiber eller via telenettet. 

Internett aksess
Gjennom våre partnere leverer og administrerer vi internettaksess over hele landet. Det finnes et stort antall leverandører og ulike teknologiske løsninger av internett. På bakgrunn av dine behov og lokasjoner vil vi kunne tilby en skreddersydd løsning til en konkurransedyktig pris. 

IP/VPN
IP-/VPN-løsninger kan være hensiktsmessig å opprette dersom du ønsker å sikre internettrafikken.   Vi tilbyr IP-/VPN-løsninger der trafikken rutes via brannmur i vårt datasenter slik at du ikke trenger å bekymre deg for verken drift og vedlikehold. I tillegg tilbyr vi ”managed løsninger” der vi drifter og overvåker brannmurer lokalisert hos den enkelte kunde.