Trygg. Pålitelig. Norsk.

Dette er skyen på Norsk jord

PRIVATE CLOUD – ELLER PROBLEMFRI IT-DRIFT SOM VÅRE KUNDER KALLER DET.


Upheads kan gi deg en hverdag i din bedrift der du opplever alle de fordeler og muligheter moderne IT-løsninger gir. Vi kaller den Private Cloud, og det er en løsning som er helt ute av huset ditt – alt er hos oss og tilknyttet din bedrift via nettverk.

Med Private Cloud setter du bort IT-ansvaret til oss, bokstavelig talt. Og du får en kostnadseffektiv, tilgjengelig og fleksibel IT-løsning tilbake – med bedre oppetid, høyere sikkerhet og øyeblikkelig tilgang til markedsledende teknologi.

Vår Cloud/ASP-løsning er en komplett løsning for sentralisert IT-drift, der alt av tilpassede tjenester, teknisk plattform, programmer og dokumenter oppdateres, driftes og lagres via nettet fra en server, trygt plassert hos oss.


manage

Erfarent og kompetent miljø

I tillegg gir Private Cloud deg tilgang til et erfarent og kompetent miljø som er til for deg og dine IT-løsninger. Derfor strekker vi oss til det ytterste – hver eneste gang, døgnet rundt – for å gi deg bedre service enn det du forventer.

predict

Problemfri IT-hverdag

Private Cloud gir i dag en problemfri IT-hverdag for mange selskaper og bedrifter i Norge. Du betaler bare for det du bruker, er alltid oppdatert med nyeste teknologi og kan når som helst skalere opp eller ned antall brukere av IT-løsningene og hente gevinsten øyeblikkelig.

Partner

Sertifisert

Private Cloud er reservert deg som ønsker å bare omgi deg med fordelene gode løsninger gir, alt det andre ordner vi med et smil i Upheads.Skyservere i Norge

Flytt serverne dine til vår sky infrastruktur og øk ytelsen, sikre tilgjengelighet og gi din virksomhet en trygg IT hverdag.


HVORFOR VELGE PRIVATE CLOUD FRA UPHEADS?

Din egen sky
Du får din egen Private Cloud og full frihet til å installere det du trenger når du trenger det.

Mer plass, mindre bekymringer
Du trenger ikke tenke på egne it-fasiliteter lenger. Ingen bekymringer for om det er kaldt nok eller hvor serverrommet skal være. Ingen vedlikeholdskriser og backup'en blir alltid tatt – og oppbevart trygt.

Fleksible og kostnadseffektive løsninger
Alt er skalerbart og du kan øke tilgjengelig datakraft når du trenger det. Du betaler per måned og slipper store og kapitalkrevende investeringer.

Trygghet og sikkerhet
Komponenter ryker aldri, som en del av en større infrastruktur er du trygg på en helt annen måte. Redundant fiberring garanterer oppetid, generatorer ved bortfall av strøm, overvåkning 24 timer i døgnet, korrigering av mulige feil og forbedringer foretas fortløpende.

Lagret innenfor Norges grenser
Alt av dine data lagres i Norge, du kan når som helst komme og "se" på din løsning. Her er ingen storebror som ser deg, alle data er sikret av Upheads på våre servere og vi følger norsk lovgivning.

Dere får gjort det dere skal!
Du og dine medarbeidere kan bruke tiden på bedriften, på forretningsfremmende aktiviteter – og ikke på vedlikehold av it-løsningen. Og, sist, men ikke minst: Sliter du med stor gjennomtrekk av it-konsulenter internt, da er Private Cloud den aller beste løsningen.

Sikker lagring