Lokal. Pålitelig. Hybrid.

Utnytt mulighetene lokalt og globalt

MICROSOFT AZURE STACK - AZURE I NORGE


Azure Stack er en utvidelse av Azure som gir deg fleksibiliteten og den raske nyskapningen knyttet til databehandling i skyen til lokale miljøer.

Bare Azure Stack gir deg mulighet til å levere Azure-tjenester fra lokale datasenter samtidig som du balanserer mellom rett mengde fleksibilitet og kontroll – for virkelig konsistente hybride skydistribusjoner.

Det finnes mange løsninger i Azure og mange ønsker en kombinasjon med lagring i Norge og benytte ressurser og løsninger i Azure. Da er Azure Stack løsningen. Du kan lagre dataene i Norge og få beskyttelse av Norsk lovverk - Hybid Cloud - det beste fra globale og lokale skyløsninger.


manage

Utvalgte CSP partnere kan kjøre Azure i Norge

Vi er Cloud Solution Partner Tier-1 og Cloud OS Network (COSN) godkjente av Microsoft. Vi har kjørt Azure (Azure Stack) i Norge siden lansering av Technical Preview.

partner

Microsoft Cloud Solution Partner

Dokumentert kompetanse er svært viktig i en stadig mer globalisert IT verden. Vi er sertifisert og godkjent av Microsoft. Microsoft partner - trygghet og tillit.

predict

Private Cloud med Azure

Private Cloud er reservert deg som ønsker å bare omgi deg med fordelene trygge og gode løsninger gir, alt det andre ordner vi med et smil i Upheads.Kjør Azure lokalt i Norge og utnytt hybride muligheter

Upheads kan nå levere en Norsk Microsoft Azure fra eget datasenter gjerne i kombinasjon med en hybrid løsning sammen med Microsoft Azure. Azure Stack blir den "Norske skyen" som gir tryggheten du trenger med et datasenter lokalisert i Norge.

Alle data er lagret i Norge og det garanterer en optimalt løsning som er underlagt norsk lovgivning.
Sikker lagring