Global. Pålitelig. Hybrid.

Dette er skyen på dine vilkår

Microsoft Azure


build-apps

Bygg appene dine slik du selv ønsker

Du kan bruke verktøy og teknologi med åpen kilde som du allerede kjenner til, ettersom Azure støtter et stort utvalg operativsystemer, programmeringsspråk, rammeverk, databaser og enheter.

extend

Koble sammen lokale data og apper

Azure tilbyr hybrid konsekvens overalt: i programutvikling, administrasjon og sikkerhet, identitetsbehandling og på tvers av dataplattformen.

ecosystem

Ha tillit til en pålitelig sky i Norge

Stol på den skyen som tilbyr den mest omfattende dekningen av forskriftssamsvar, med 50 samsvarstilbud. Azure er anerkjent som den mest pålitelige skyen for amerikanske myndighetsorganer.Beskytt bedriften med en pålitelig sky

Nitti prosent av Fortune 500-selskapene har tillit til Microsoft-skyen, og det kan du også ha. Azure bidrar til å beskytte ressursene dine gjennom en streng metodologi og fokus på sikkerhet, personvern, forskriftssamsvar og gjennomsiktighet.
ecosystem

Oppnå global skalering i lokale områder

Utvid det globale nedslagsfeltet ditt med skytjenesten som tilbyr flere land og områder enn noen annen leverandør. Azure kjører på et verdensomspennende nettverk av Microsoft-administrerte datasentre i 40 kunngjorte områder.

ecosystem

Påvis og beskytt mot trusler

Få en samlet oversikt over alle Azure-ressursene dine. Azure Security Center hjelper deg med å forhindre, påvise og reagere på trusler med økt synlighet og bedre kontroll over sikkerheten til alle Azure-ressursene dine.

ecosystem

Utvid skyen lokalt

Utvid Azure til datasenteret ditt med Azure Stack og bygg innovative hybridapper på tvers av skyen og lokalt. Bruk samme API-er, DevOps-, portal- og Marketplace-innhold.