Arrangement: Boobs & Bytes

  • Post comments:0 Comments
You are currently viewing Arrangement: Boobs & Bytes

I oktober er det både nasjonal sikkerhetsmåned og Rosa Sløyfe-måned. I den anledning inviterer Upheads deg som kunde til en kveld med påfyll for både hode og mage, der hele overskuddet blir donert til Kreftforeningen.

Når: Torsdag 7/10, kl. 18:00 – ca. 21:00
Hvor: Festsalen over Lervig Local, Niels Juels gate 50, Stavanger 

Program:
18:00 Velkommen! 
18:30 “Trygg på nett” – Mia Landsem
19:15 Burger, øl og prat
20:00 Loddtrekning til inntekt for Kreftforeningen 

Praktisk informasjon:
I år vil arrangementet finne sted i Stavanger. Du som kunde får en gratisbillett til arrangementet – første mann eller kvinne til mølla! Dersom dere er flere fra bedriften som vil dra, er billettprisen kr 589,- per person ekstra. Alle billettinntekter går direkte til støtte for kreftsaken og påmelding er bindende.

Mia Landsem er etisk hacker i Orange Cyberdefense hvor hun jobber med alvorlige dataangrep som lammer bedrifter og institusjoner. Hun ble for alvor kjent da hun brukte interessen sin for hacking til å spore opp hvem som delte et nakenbilde av håndballspiller Nora Mørk. Etter dette har hun høstet både hyllest og hets. Landsem har vært finalist i kåringene «Årets trønder» og «Årets modigste kvinne», blitt kåret til «Årets veiviser» og har også mottatt «Jenteprisen».

Leave a Reply