Serverløsninger

Vi i Upheads har god erfaring og kompetanse i å drifte, overvåke og implementere serverløsninger lokalt eller i vår egen Private Cloud eller Azure.

Med bakgrunn i dine behov og serverrolle skal vil vi kunne tilby deg den mest hensiktsmessige løsningen. Dette kan være en ren sky løsning eller en hybrid løsning der en kombinerer sky og lokal serverløsing.

En av fordelene ved å benytte seg av en lokal serverløsning er at kommunikasjon mellom bruker og løsning er svært rask. En slik løsning kan være hensiktsmessig hvis du jobber med store grafiske filer som CAD eller lignende. Benytter du en lokal serverløsning er det viktig med gode driftsrutiner for å sikre en stabil og sikker drift. Har du en lokal serverløsning anbefales det å benytte en backupløsning der data blir overført til separat lokasjon.

Velger man å benytte en virtuell server i en Private Cloud eller Azure sikrer man at server kjørers i et moderne og profesjonelt driftsmiljø som innebærer redundante linjer, strøm, lagring, backup med mer.

I Upheads er vi opptatt av at du som kunde har den mest hensiktsmessige løsningen. Vår kompetanse på drift og implementering av skyløsninger kombinert med lokale serverløsninger sikrer at du som kunde sitter med den mest hensiktsmessige løsningen.